כמה פעמים מצאתם את עצמכם יושבים בלילה מול מסך הטלוויזיה ופתאום תוקף אתכם הרעב.
רובכם סביר להניח תבחרו לנשנש במבה, ביסלי, תפוצ'יפס או כל חטיף אחר שתמצאו בארון ההפתעות.
הפוסט הבא מתאים יותר למשקיענים שבינכם שמעוניינים בנשנוש קצת יותר מושקע ומהיר להכנה.
תפוח אדמה אפוי בליווי רטבים, חמוצים ואי אפשר בלי מעט אלכוהול לסיים את היום באופן הכי רגוע שניתן.
המצרכים:
2 תפוחי אדמה גדולים
שמן זית
מלח גס
קטשופ
רוטב ברביקיו
מיונז
סחוג אדום
זיתים סורים מבוקעים
מלפפונים חמוצים
אוזו
קרח
נענע
אופן הכנת תפוח האדמה:
התחילו בחימום תנור ל 220 מעלות
שטפו היטב את תפוחי האדמה וחוררו אותם בעזרת מזלג
הרטיבו נייר סופג עטפו את תפוחי האדמה והכניסו למיקרו בעוצמה גבוהה למשך 4 דקות.
לאחר 4 דקות במיקרו בדקו שתפוחי האדמה התרככו (במידת הצורך החזירו לדקה נוספת).
כעת שתפוחי האדמה רכים פרסו אותם לרוחב לעיגולים בעובי ס"מ, סדרו על מגש זלפו שמן זית ופזרו עליהם מלח גס.
את מגש תפוחי האדמה הכניסו לתנור שחומם מראש ל 220 מעלות למשך 3 דקות
תפוחי האדמה צריכים לצאת מהתנור כשהם צרובים למחצה (קריספיים)
אופן ההגשה:
הכינו צלחת חמוצים: זיתים סורים מבוקעים ומלפפונים חמוצים
צלחת רטבים; קטשופ, ברביקיו ומיונז חריף (מיונז מעורבב עם סחוג)
וכוסית אוזו עם 2 קוביות קרח וכמה עלי נענע לחיזוק טעם האניס
סדרו את תפוחי האדמה
ובתאבון
לחיים טובים רגועים ומאושרים
לילה טוב 😉
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה